Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Με εκπλήξεις, μεγάλες ανατροπές και νέες εισόδους έρχεται το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (19/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο εκρηκτικό και ανατρεπτικό από ποτέ.

Όπως έχουμε ήδη δει στο trailer που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, η είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου θα είναι επεισοδιακή, αφού η άφιξη της τραγουδίστριας στον Άγιο Δομίνικο έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το επεισόδο με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα δώσει συνέχεια στο “σίριαλ” αφού παραδέχεται on camera τη σχέση με τον Μάριο Πρίαμο που διατηρούσαν και την οποία διέλυσε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι εξομολογείται πως “γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα” επιτίθεται στον Πρίαμο για να ακολουθήσουν φωνές και από τις δύο πλευρές.

Η ίδια μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση και φωνάζοντας, του λέει: “Περίμενε ρε Μάριε! Σκάσε λίγο! Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι”.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Πέρα όμως από τις εντάσεις, ανατρεπτικό θα είναι και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Μπλε κάνουν ξανά την ανατροπή και επικρατούν απέναντι στους Κόκκινους, αναγκάζοντας τους Διάσημους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ψηφίζουν αρνητικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων, μία θέση στην οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συχνά.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (19/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα