MasterChef: Έφτιαξε ένα κακό πιάτο και αποχώρησε για δεύτερη φορά

MasterChef: Έφτιαξε ένα κακό πιάτο και αποχώρησε για δεύτερη φορά
Youtube

Μια απαιτητική αντιγραφή πιάτου είχαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef 7. Ποιος παίκτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ιδιαίτερα απαιτητική φάνηκε να είναι τελικά η δοκιμασία με το μενού πέντε σταδίων στο MasterChef με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, κατάφερε τελικά να νικήσει την μπλε ομάδα, με αρχηγό τον Νίκο Τράκα και υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος, η Στέλλα Κατσέ και ο Δημήτρης Πολιτάκης από την μπλε ομάδα, που έχασε την δοκιμασία.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών από τον chef Τζιοβάνι Σκαράτζι που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του MasterChef.

Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Σταύρος, ο οποίος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής για δεύτερη φορά.

“Την πρώτη φορά είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, τώρα είμαι καλά, έζησε το όνειρό μου, όλα τα παιδιά είναι καλά…. Για έναν παράξενο λόγο είμαι καλά. Έκανα πολλά πράγματα στον διαγωνισμό. Στο φετινό MasterChef που δεν έχει επιστροφές, εγώ επέστρεψα. Πόσο ποιο τυχερός να είμαι;”, είπε ο Σταύρος, προτού αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα