Ρίτσαρντ Γκιρ: Σε νοσοκομείο του Μεξικού εισήχθη ο ηθοποιός

Ρίτσαρντ Γκιρ: Σε νοσοκομείο του Μεξικού εισήχθη ο ηθοποιός
Ρίτσαρντ Γκιρ Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Μεξικό ο Ρίτσαρντ Γκιρ καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Με πνευμονία νοσηλεύτηκε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του κοντά στη Νουέβο Βαγιάρτα στο Μεξικό.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 73χρονος ηθοποιός αρρώστησε ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα με τη σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα και τα παιδιά τους για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της, ωστόσο πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές τους ο Γκιρ εμφάνισε βήχα, ο οποίος επιδεινώθηκε όσο βρισκόταν στο Μεξικό.

Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί όπου διαγνώστηκε με πνευμονία. Την επόμενη ημέρα ο Γκιρ πήρε εξιτήριο, με τη σύζυγό του να δημοσιεύει την Κυριακή (19/02) μία φωτογραφία με τον ηθοποιό και τον γιο τους, γράφοντας πως αναρρώνει και πως τα χειρότερα πέρασαν.

Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα τα νέα και όλα τα ευγενικά και μηνύματα ανησυχίας. Αναρρώνει και νιώθει πολύ καλύτερα σήμερα! Τα χειρότερα έχουν ήδη περάσει! Σας ευχαριστούμε όλους για τα γλυκά σας μηνύματα, τα εκτιμούμε πολύ!”, έγραψε.

Η Σίλβα μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της ανέφερε ότι όλη η οικογένεια ήταν άρρωστη για τρεις εβδομάδες, εκφράζοντας ευχαριστίες για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν δύο γιους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα