Λίβερπουλ: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε παμπ

Λίβερπουλ: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε παμπ
Αστυνομία της Βρετανίας Kirsty Wigglesworth/AP Photo

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που άνοιξε πυρ σε παμπ στο Λίβερπουλ και αφαίρεσε τη ζωή σε μία γυναίκα, τραυματίζοντας ακόμη τρία άτομα.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων σε μία παμπ κοντά στο Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούς τρεις ακόμη άνθρωποι.

Οι αστυνομικοί της κομητείας Merseyside κλήθηκαν στην παμπ Lighthouse Inn στο Wallasey Village περίπου στις 23:50 GMT το Σάββατο (24/12) μετά από αναφορά για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το BBC, τρεις άνδρες και μία γυναίκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμό με τη γυναίκα να καταλήγει αργότερα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβ ΜακΚόγκρεαν, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η επίθεση έγινε σε “ένα πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νεαρούς ανθρώπους” και πρόσθεσε πως “πιστεύουμε πως ο ένοπλος έφυγε από το πάρκινγκ της παμπ με ένα όχημα – πιθανώς μια σκουρόχρωμη Mercedes λίγο μετά τον πυροβολισμό”, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον ήταν μάρτυρας του περιστατικού να εμφανιστεί.

“Η έρευνα βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια και καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό και καταστροφικό περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων”, πρόσθεσε. “Έχουμε αρκετούς αξιωματικούς στο Wallasey Village που διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για να κατανοήσουν ακριβώς τι έχει συμβεί και να λάβουν άμεσα μέτρα. Μια γυναίκα έχασε τραγικά τη ζωή της τα Χριστούγεννα, ενώ αρκετοί άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας είναι στην οικογένεια του θύματος”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα