“Πώς τους πετσόκοψες έτσι” – Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τη viral ατάκα

“Πώς τους πετσόκοψες έτσι” – Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τη viral ατάκα
Γιώργος Γιαννόπουλος YouTube

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πώς "γεννήθηκε" μία από τις πιο γνωστές και viral ατάκες των τελευταίων ετών που ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία "Το Μικρό Ψάρι" του Γιάννη Οικονομίδη.

Η ατάκα “πώς τους πετσόκοψες έτσι” ακούστηκε πρώτη φορά από τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο στην ταινία “Το Μικρό Ψάρι” του Γιάννη Οικονομίδη.

Από τότε το “πετσόκομα” συναντάται σχεδόν παντού, η ατάκα έχει γίνει viral και όλοι σχέδον την έχουν χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Πώς γεννήθηκε όμως η συγκεκριμένη ατάκα; Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο “Δύο στη 1” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων εξήγησε πώς την εμπνεύστηκε αλλά και τι προηγήθηκε μέχρι να φτάσει στη μεγάλη οθόνη.

“Συνηθίζω στους ρόλους μου, αισθανόμουν, με μία έννοια ενστίκτου, δημιουργός, δεν αισθανόμουν ποτέ υποχείριο ενός σκηνοθέτη ότι ‘κάνε αυτό’. Άρα πάντα προσπαθούσα να επέμβω δημιουργικά και αυτό το έκανα και στο σενάριο και υποκριτικά. Μέχρι να φτάσω στην τελική λύση με τον σκηνοθέτη έχουν γίνει ομηρικές μάχες, όπως με τον Χαμπέα για παράδειγμα στο ‘Σόι σου’ [….] Τρελαίνομαι με τους ρόλους. Με αυτή την έννοια όταν ο Γιάννης Οικονομίδης μου έδωσε την ευκαιρία, νομίζω ότι το ‘πετσόκομα’ υπήρχε σαν λέξη, αλλά όλο αυτό με τα ‘σκαμπό μου και τα μπιπ μου’ έγινε μετά από άπειρες λήψεις και έγινε αυτό το αποτέλεσμα και η ατάκα αυτή έγραψε και έμεινε στην ιστορία”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα