Νίνο: “Ήμουν ο εαυτός μου και κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω”

Νίνο: “Ήμουν ο εαυτός μου και κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω”
Νίνο glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για τα παιδιά του, τους λόγους που δεν εμφανίζεται δημόσια αλλά και αν τελικά "πλήρωσε" το τίμημα του να είναι ο εαυτός του.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίνο και το βράδυ της Δευτέρας (27/03) συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στο The 2Night Show του ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την επιλογή του να απέχει, τα δύο του παιδιά αλλά και εκείνους που ήθελαν να “το πληρώσει”.

Απαντώντας στα σχόλια του παρουσιαστή ότι “κλείνεται στο καβούκι” για μεγάλα διαστήματα, ο Νίνο απάντησε πως δεν κλείνεται, απλά δεν εμφανίζεται δημόσια, ενώ σε ερώτηση για το αν “πλήρωσε” το τίμημα του ότι ήταν ο εαυτός του, ο γνωστός τραγουδιστής, απάντησε: “Ήθελαν να το πληρώσω, αλλά τελικά δεν το πλήρωσα. Γιατί, είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, κοιμάσαι καλά, δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες και μερικές φορές τα ψέματα που τα λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και τα πιστεύεις και εσύ. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, δεν προτείνω κάτι σε κανέναν, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά”.

Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια πως κρατάει ημερολόγιο καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που θα ήθελε τα παιδιά του μία μέρα να διαβάσουν, όταν θα περάσουν τα 35 τους. Έκανε μάλιστα μία σπάνια αναφορά στα παιδιά του, τα οποία απέκτησε με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα