Καιρός: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Καιρός: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή
Σύννεφα Eurokinissi

Βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Άνεμοι στα 5 με 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές, στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα δυτικά.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6  και τοπικά τα 7 μποφόρ.  

 

Την Παρασκευή προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα με τοπικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα δυτικά και μέχρι τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και τα νότια και θα κυμανθεί σε υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, έτσι θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται  λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 10/3/1962 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. — Το 2006 κατεγράφη υδροσίφωνας στο Ηράκλειο. — Το 2014 είχαμε χαλαζοπτώσεις στη Ρόδο. –Το 2016 υπήρξαν καταστροφές από χαλαζόπτωση στο Μεσολόγγι.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα