Survivor All Star: Μάχη σώμα με σώμα για Μπάρτζη και Καραγκούνια – Χάος στο Συμβούλιο

Survivor All Star: Μάχη σώμα με σώμα για Μπάρτζη και Καραγκούνια – Χάος στο Συμβούλιο
Survivor All Star YouTube

Μετά το "θερμό επεισόδιο" της Πέμπτης, Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας επιστρέφουν στον στίβο μάχης και λύνουν τις διαφορές τους με τραυματισμούς, χειρονομίες και βρισιές. Τι θα συμβεί στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μετά από μερικές ημέρες απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το Survivor All Star επιστρέφει και θα είναι πιο επεισοδιακό και ανατρεπτικό από ποτέ.

Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται και μετά το “θερμό επεισόδιο” ανάμεσά τους στο επεισόδιο της Πέμπτης, η σχέση ανάμεσά τους είναι ιδιαίτερα τεταμένη και πρόκειται να κορυφωθεί στο επεισόδιο της Τρίτης (23/05).

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου του reality επιβίωσης, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί εντάσεις και νεύρα στην ομάδα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει πως η καλύτερη λύση είναι να μην του απαντάει κανείς τίποτα.

Στον αγώνα ασυλίας όμως η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Τάκης θα βρεθεί στον στίβο μάχης απέναντι στον Νίκο. Εκεί οι παίκτες θα έρθουν σώμα με σώμα, με τον μισθοφόρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τον αντίπαλό του, όταν σε ένα εμπόδιο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να τραυματίζει τον Τάκη Καραγκούνια στο πόδι.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Μπάρτζη να κατηγορεί τον Καραγκούνια πως βρίζει την οικογένεια και το σπίτι του και τον τελευταίο να αντιδράει έντονα και να υποστηρίζει πως όσα λέει ο συμπαίκτης του είναι ψέμματα.

Survivor All Star: Αποβάλλονται Μπάρτζης και Καραγκούνιας;

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Survivor τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται εκτός γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τον πρώτο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, δηλαδή αυτόν της Τρίτης (23/05) με αφορμή τον έντονο τσακωμό τους, οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και οδηγήθηκαν σε μια μεγάλη ρήξη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός γυρισμάτων και η τύχη τους στο Survivor θεωρείται αβέβαιη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (23/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα