Jeremy Renner: Βίντεο τον δείχνει να περπατάει τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα

Jeremy Renner: Βίντεο τον δείχνει να περπατάει τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα
Jeremy Renner Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Συνεχίζεται η διαδικασία της ανάρρωσης του διάσημου ηθοποιού Jeremy Renner, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος φαίνεται να περπατάει σε διάδρομο, τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα με εκχιονιστικό όχημα.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Jeremy Renner, ο οποίος την Πρωτοχρονιά είχε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό, το οποίο και τον οδήγησε στην εντατική ενώ υποβλήθηκε και σε δύο χειρουργεία.

Ο ηθοποιός, τρεις μήνες μετά το σοκαριστικό ατύχημα κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα που τον άφησε με σοβαρούς τραυματισμούς και ένα αμβλύ θωρακικό τραύμα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να περπατάει σε έναν αντιβαρυτικό διάδρομο.

Πρέπει να βρω άλλα πράγματα για να απασχολήσω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να μπορέσει να ανακάμψει από τη θέλησή μου”, έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Πώς έγινε το ατύχημα – “Βοηθούσε κάποιον εγκλωβισμένο”

Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν σε έναν κεντρικό δρόμο στο σπίτι που διατηρεί στη Λίμνη Τάχο της Νεβάδα, το οποίο είναι 25 λεπτά από το κέντρο του Ρίνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, βρισκόταν έξω με το εκχιονιστικό του πραγματοποιώντας εργασίας, προκειμένου να απομακρύνει τις μεγάλες ποσότητες χιονιού που συγκεντρώθηκαν λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας στις ΗΠΑ, όταν συνέβη το ατύχημα.

Σε δηλώσεις της η δημάρχος της περιοχής Hillary Schieve, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα Reno Gazette Journal, αποκάλυψε πως ο διάσημος ηθοποιός προσπαθούσε να βοηθήσει ένα ακινητοποιημένο όχημα στην πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού, προτού καταπλακωθεί από το δικό του εκχιονιστικό.

«Βοηθούσε κάποιον που είχε εγκλωβιστεί στο χιόνι», είπε η Schieve. «Πάντα βοηθάει τους άλλους».

Η Schieve είπε ότι ο Renner έχει βοηθήσει την κοινότητα περισσότερο από όσο γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας δωρεές σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις περισσότερες από τις οποίες δεν δημοσιοποιεί ποτέ.

Ο Jeremy Renner έχει πρωταγωνιστήσει στο Thor (2011) και στους Avengers (2012), ενώ πρόσφατα έπαιξε στη σειρά Hawkeye της Disney+ . Έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες The Hurt Locker (2008) και The Town (2010) όπου προτάθηκε για Όσκαρ, ενώ έχει επίσης εμφανιστεί στα Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) και Mission: Impossible — Rogue Nation (2015).

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά Taylor Sheridan Mayor of Kingstown στο Paramount+.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα