Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το MasterChef, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και το όνομα του γιου του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το MasterChef, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και το όνομα του γιου του
Λεωνίδας Κουτσόπουλος Glomex

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για τη σχέση με τη σύντροφό του και το παιδάκι τους, που έγινε 4 μηνών. Πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15/01) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος φέτος θα συμμετέχει ξανά ως κριτής στο MasterChef, που κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα (16/01), με τον 7ο κύκλο του στο Star.

Η σχέση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο αγαπημένος σεφ, ο οποίος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου, ενώ μίλησε και για το παιδάκι τους.

Με την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Και λέω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνονται τα πράγματα σήμερα. Όσον αφορά τη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής το πώς ξεκίνησε η κουβέντα”, ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και συμπλήρωσε: Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και περάσαμε πολλά μαζί. Άλλωστε στην καραντίνα πολλές ήταν οι σχέσεις που καρποφόρησαν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι, οπότε αναγκαστικά περνάγαμε πολύ περισσότερο χρόνο παρέα. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ”.

Το μωράκι μας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών“, είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε “Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου”, εκείνος είπε θα το δώσω στον Κίμωνα“.

Η εμπειρία του στο MasterChef

Ο σεφ αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν τελείωσε ποτέ την σχολή μαγειρικής, ενώ εξομολογήθηκε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός: “Μικρός ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο. Στο μυαλό μου δεν είχα να σπουδάσω, ήθελα να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Αν δεν είχα ασχοληθεί με τη μαγειρική θα ήθελα να φτιάχνω έπιπλα”.

Σχετικά με την συμμετοχή του στο MasterChef περιέγραψε το πώς προέκυψε ο ρόλος του κριτή: “Στην αρχή υπήρχε μια κριτική επιτροπή, αλλά όταν έφυγε ο Σκαρμούτσος με πήραν τηλέφωνο να πάω από το κανάλι. Μου έκαναν την πρόταση. Εγώ είχα ούτως ή άλλως ρόλο πίσω από τις κάμερες, βοηθούσα με τις δοκιμασίες κλπ. Στην αρχή είχα αρνηθεί, δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση. Τελικά έγινε λίγο “βίαια”. Τα πρώτα επεισόδια είναι με δανεικά ρούχα, δεν είναι με δικά μου. Δεν γνώριζε κανείς τίποτα για να μην διαταραχθεί το σύστημα“.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά είπε: “Εγώ με τα παιδιά είχα επαφή, δεν κάναμε παρέα. Αλλά νομίζω ότι δεν μας πήρε αρκετό καιρό για να νιώσουμε ότι θα κάνουμε παρέα”.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου, αναφέροντας: “Η κουζίνα στο Masterchef δεν είναι μια φυσιολογική συνθήκη. Τους δίνουμε ένα κουτί και τους λέμε “πάρτε το και φτιάξτε”. Και εμένα τώρα να μου δίνατε ένα κουτί δεν ξέρω αν θα έκανα το καλύτερο δυνατό“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα