Domes Hotels: Νέο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και σχέδια επέκτασης σε Αθήνα, Κυκλάδες και Ευρώπη

Domes Hotels: Νέο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και σχέδια επέκτασης σε Αθήνα, Κυκλάδες και Ευρώπη

Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής ανοίγει τον Απρίλιο το νέο θέρετρο της η Domes, συνεχίζοντας την επέκταση της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το άνοιγμα του DomesNoruz Kassandra της Χαλκιδική ανακοίνωσε η ξενοδοχειακή εταιρεία Domes, το οποίο σηματοδοτεί και την επέκταση της στη Βόρεια Ελλάδα. Το νέο ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2023, βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και προσομοιάζει με ένα «beachclub με δωμάτια».

Αποτελείται από 182 δωμάτια και σουίτες και μια μεγάλη πισίνα μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, όπου βρίσκονται αντίστοιχα το beachclub και το μπαρ. Αυτά τα σημεία, αποτελούν την «καρδιά» του ξενοδοχείου, και θα προσφέρουν ένα νέο-Ελληνικό σύγχρονο μενού, σχεδιασμένο από τον Executive chef Διονύση Πλιάτσικα. Το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονο design που συνδυάζει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με το γύρω περιβάλλον.

Το Domes NoruzKassandra περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό conceptHaute LivingSelection της Domes, το οποίο αποτελεί ένα exclusivelounge για τους HauteLiving πελάτες, που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη κατηγορία δωματίων. Ακόμη διαθέτει ανοιχτό γυμναστήριο, δύο ευρύχωρες σουίτες Spa έχουν δημιουργηθεί για να φιλοξενούν θεραπείες από το βραβευμένο SOMASpa της Domes, που συνδυάζουν αρχαίες ελληνικές αλλά και σύγχρονες μεθόδους ευεξίας.

Η ανακοίνωση του νέου ξενοδοχείου συμπληρώνει τα τελευταία νέα του Ομίλου, όπως η επέκταση στο νησί της Μήλου με την ολοκαίνουργια προσθήκη του Domes WhiteCoast Milos, παράλληλα με τις ολοκληρωμένες ανακαινίσεις του ξενοδοχείου DomesMiramare στην Κέρκυρα και του Domes LakeAlgarve στην Πορτογαλία. Όπως είπε η εταιρεία, νέα ανοίγματα θα ανακοινωθούν σύντομα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ η Domes σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση στην Ευρώπη.

Ο Δρ Γιώργος Π. Σπανός, διευθύνων δύμβουλος της Domes, σε δήλωση του τόνισε: «Το DomesNoruz Kassandra επεκτείνει το brand μας Domes Noruz, ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα του Domes NoruzChania στην Κρήτη. Το Noruz αποτελεί το πιο ζωντανό και κοσμοπολίτικο concept μας. Πρόκειται για ένα brand που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, σε διεθνείς trendsetters που αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ χαλαρών διακοπών και διασκέδασης – μια πραγματικά μοναδική ολιστική προσέγγιση».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα