Survivor All Star: Ελευθερίου – “Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ”

Survivor All Star: Ελευθερίου – “Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ”
Ελευθερία Ελευθερίου glomex

Μουδιασμένους βρήκε η επόμενη ημέρα της σύγκρουσης ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο τους παίκτες του Survivor All Star. Η αναφορά της τραγουδίστριας στα όσα βίωσε μέχρι να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (20/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολεί τους παίκτες δεν είναι άλλο από το “ξεκαθάρισμα” ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Κύπριος παίκτης του reality επιβίωσης αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της τραγουδίστριας και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό επεισόδιο, όπου μάλιστα δέχθηκε και μία αρνητική ψήφο -την πρώτη του ψήφο για φέτος, ενώ μίλησε και για την αναίτια επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα που του ζητούσε να δώσει εξηγήσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά η προσωπική ζωή κανενός, το τι έκανε πριν, τι κάνει έξω, τι θα κάνει στο μέλλον…”, δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Τη θέση της για όσα έγιναν με την άφιξή της μοιράστηκε με τη σειρά της η Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας πως υπήρχε μεγάλος θυμός, τονίζοντας πως “βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ […] Δεν αφορά το Survivor, αφορά εμένα και τον Μάριο και επίσης δεν ήρθα εδώ για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο, απλά έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα και έγινε μία αποκάλυψη μέσα από το Survivor. Οπότε βρέθηκε και αυτή η ομάδα και οι άνθρωποι που δεν φταίνε και σε τίποτα να το έχουν υποστεί όλο αυτό και σε μία ημέρα να διαχειριστούν όλες αυτές τις πληροφορίες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα