Ελπίδα: Ο Σωκράτης, η “άχρηστη” Eurovision με την Κύπρο και το “όχι” της ΕΡΤ στα Αρχαία Ελληνικά

Ελπίδα: Ο Σωκράτης, η “άχρηστη” Eurovision με την Κύπρο και το “όχι” της ΕΡΤ στα Αρχαία Ελληνικά
Ελπίδα papadakispress

Η Ελπίδα μίλησε για την μεγάλη καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο θρυλικό κομμάτι "Σωκράτη, εσύ superstar". Ποια είναι η άγνωστη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο, την οποία σχεδόν κανείς δεν θυμάται;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/12) η Ελπίδα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη σπουδαία καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες της συμμετοχής της στη Eurovision, όπου ερμήνευσε το θρυλικό κομμάτι “Σωκράτη, εσύ superstar”.

Την ίδια στιγμή, η μεγάλη καλλιτέχνιδα μίλησε και για μια άγνωστη συμμετοχή στον διαγωνισμό, με την Κύπρο, την οποία χαρακτήρισε “άχρηστη”.

“Είχα μια συμμετοχή άχρηστη και μία καλή”, όπως δήλωσε, για την Κύπρο το 1986 και την Ελλάδα το 1979 αντίστοιχα.

Παρακάτω, οι δύο συμμετοχές:

“Από αγάπη για τους Κύπριους και το ΡΙΚ δεν αποσύρθηκε”, είπε, συμπληρώνοντας ότι “το τραγούδι δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε”.

Για τον “Σωκράτη” είπε ότι ήταν εμπνευσμένος από το Jesus Christ Super Star”, ενώ μίλησε και για τη Μαριάννα Τόλη που επιμελήθηκε τα χαρακτηριστικά αρχαιοελληνικού τύπου ρούχα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια συμμετοχή που είχε στείλει για τη Eurovision στα Αρχαία Ελληνικά, η οποία δεν προκρίθηκε από την ΕΡΤ, αλλά, αν είχε προτιμηθεί, “θα είχε πάρει το βραβείο”, όπως είπε.

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της τραγουδίστριας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα