Καιρός: Χωρίς βροχές το βράδυ της Ανάστασης – Σούβλισμα με βροχή σε ορισμένες περιοχές

Καιρός: Χωρίς βροχές το βράδυ της Ανάστασης –  Σούβλισμα με βροχή σε ορισμένες περιοχές
Καιρός Eurokinissi

Επανέρχονται οι βροχές στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια την Κυριακή του Πάσχα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές Κυριακή του Πάσχα στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στο Ιόνιο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. .

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16-04-2023


Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στα υπόλοιπα νεφώσεις. Από τις πρωινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία από τις προμεσημβρινές στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην Πελοπόννησο. Ασθενείς χιόνοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου. ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τις νησιωτικές περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17-04-2023

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στην ανατολική νησιωτική χώρα.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18-04-2023


Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχή την Τρίτη Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα