Γεραπετρίτης: “Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ”

Γεραπετρίτης: “Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ”
Δηλώσεις Γεραπετρίτη Caption/ERT

"Μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που μπορεί να δεσμευτεί για μεγάλες ρήξεις, για μεγάλες αλλαγές" ανέφερε κατά τις πρώτες δηλώσεις του ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν ισχυρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε στις δηλώσεις του ότι “ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο, αλλά και για τις επόμενες γενιές”.

Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η ΝΔ θα έχει μία πολύ σημαντική νίκη. Ο ελληνικός λαός αξιολόγησε το παρελθόν αλλά ψήφισε για το μέλλον. Ψήφισε σταθερότητα, συνέπεια, ευημερία. Έδωσε μια καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία“, δήλωσε.

“Θέλω να δεσμευτώ, όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της παράταξης, ότι εμείς θα εργαζόμαστε σκληρά, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα, για το καλό της πατρίδας μας. Μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που μπορεί να δεσμευτεί για μεγάλες ρήξεις, για μεγάλες αλλαγές για την ευημερία του ελληνικού λαού”, πρόσθεσε.

“Ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο αλλά για τις επόμενες γενιές. Δεσμευόμαστε με ταπεινότητα, σοβαρότητα, εργατικότητα χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να δούμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα