Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρει υπερήφανα δείχνοντας το IVF σώμα της και γίνεται viral

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρει υπερήφανα δείχνοντας το IVF σώμα της και γίνεται viral
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Rich Fury/Invision/AP

Έχουμε συνηθίσει τις αδερφές Kardashian-Jenner να ποζάρουν και να εμφανίζονται δημοσίως αψεγάδιαστες και έχοντας φροντίσει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ωστόσο, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε τη διαφορά και έγινε viral.

Κάθε εμφάνιση των αδερφών Kardashian και Jenner, είτε στο κόκκινο χαλί είτε σε κάποια επίσημη εκδήλωση, ακόμα και στις αναρτήσεις τους στα social media σχεδιάζεται με μεγάλη προσοχή και οι διάσημες influencer φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια με τα look τους να γίνονται viral και να προκαλούν ποικίλα σχόλια κάθε φορά.

Ωστόσο, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πιο “ελεύθερη” πλευρά της και πόζαρε με μπικίνι, δείχνοντας με υπηρηφάνεια το σώμα της.

Αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τις αδερφές Καρντάσιαν, όμως αυτή τη φορά η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε κάτι το διαφορετικό.

Η 44χρονη Κόρτνεϊ απόλαυσε χαλαρές στιγμές μαζί με φίλες της και την Τετάρτη (04/05) μοιράστηκε με τους 219 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους ένα InstaStory στο οποίο φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι έχει γράψει το σχόλιο: “A little IVF body (Λίγο σώμα εξωσωματικής γονιμοποίησης)”.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Instagram@kourtneykardash


Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον μουσικό Τράβις Μπάρκερ, είχε πει προηγουμένως στους θαυμαστές της ότι υποβαλλόταν σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης με σκοπό την απόκτηση ενός παιδιού.

Εν μέσω των θεραπειών της, περιέγραψε λεπτομερώς τις παρενέργειες που βίωσε από την εξωσωματική γονιμοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης βάρους και των συμπτωμάτων που μοιάζουν με την εμμηνόπαυση.

“Δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία”, δήλωσε η Κόρτνεϊ σε ένα teaser του show “The Kardashians” στο Hulu τον περασμένο Μάρτιο ενώ απευθυνόμενη στη μητέρα της, Κρις Τζένερ ανέφερε πως “είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν”.

Η Καρντάσιαν ισχυρίστηκε ότι πιέστηκε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση λόγω της ηλικίας της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το IVF είναι το ακρωνύμιο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγικής Μεθόδου – Εξωσωματική Γονιμοποίηση (In Vitro Fertilization).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα