MasterChef: Ένταση με τον Πορφύρη – “Το όριό μου είναι μέχρι εδώ”

MasterChef: Ένταση με τον Πορφύρη – “Το όριό μου είναι μέχρι εδώ”
STAR

Μεγάλη ένταση μπροστά τους κριτές επικράτησε στο επεισόδιο του MasterChef 7 το βράδυ της Πέμπτης. Ο Αλέξανδρος προκάλεσε τον Γιώργο Πορφύρη σε μια μαγειρική μονομαχία.

Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (2/2) με ένα νέο επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, με τον Γιώργο Πορφύρη να ανακατεύει την τράπουλα για τα καλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο… παλαίμαχος παίκτης εισέβαλε στο ριάλιτι καταφέρνοντας να “κλέψει” τη θέση του Νίκου. Οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανακοίνωση. Πολλοί είναι εκείνοι που δε χάρηκαν με αυτά τα νέα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε συμμετάσχει στο MasterChef του 2017, όταν κριτές τότε ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Είχε “κερδίσει” το κοινό με τον θετικό χαρακτήρα του, το χιούμορ του και, γενικότερα, την προσωπικότητά του.

Ο Αλέξανδρος επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τον Γιώργο Πορφύρη, ενώ τον καλωσόρισε στο παιχνίδι θέτοντας τα όρια του και εκφράζοντας ορισμένα παράπονά του.

Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef“, είπε ο Αλέξανδρος στον Πορφύρη.

“Τα επίθετα με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός” απάντησε με την σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα