Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε με την αδερφή του “Feliz Navidad” και τα “έσπασαν” στο Instagram

Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε με την αδερφή του “Feliz Navidad” και τα “έσπασαν” στο Instagram
Ο Χρήστος Μάστορας με την αδερφή του Instagram@xmastoras

Το ταλέντο της στο τραγούδι ξεδίπλωσε η αδερφή του Χρήστου Μάστορα, Αμαλία και μαζί με τον frontman του συγκροτήματος "Melisses" έδωσαν το δικό τους show ανήμερα των Χριστουγέννων.

Με την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και καραόκε πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων και την ονομαστική του εορτή ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος λίγες ώρες πριν βρεθεί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή, έκανε το δικό του show στο σπίτι του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος “Melisses” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η αδερφή του, Αμαλία να τραγουδάει σε καραόκε το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Feliz Navidad“, ενώ δίπλα της ο Χρήστος Μάστορας δείχνει τις χορευτικές του ικανότητες.

Από το βίντεο δεν λείπουν τα αστεία απρόοπτα, αφού κάποια στιγμή η πόρτα που βρίσκεται πίσω τους ανοίγει και ο τραγουδιστής πέφτει πάνω στην αδερφή του, με εκείνη να του λέει ότι “με πάτησες”. Το βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και προβολές.

Χρήστος Μάστορα: Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα