Survivor: Επιστρέφει με έπαθλο “έκπληξη” – Σοκ με το ατύχημα του Σάκη Κατσούλη

Survivor: Επιστρέφει με έπαθλο “έκπληξη” – Σοκ με το ατύχημα του Σάκη Κατσούλη
Survivor All Star Glomex

Πότε ξαναρχίζουν τα επεισόδια του Survivor All Star και τι θα δούμε στην πρώτη αναμέτρηση. "Παγώνουν" οι παίκτες με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Δείτε το trailer.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω των γιορτών, αλλά και έπειτα από την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα στις αρχές της προηγούμενης ομάδας, οι παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε είναι έτοιμοι να επανέλθουν στους στίβους μάχης.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ένα εντυπωσιακό έπαθλο φαγητού για τους νικητές.

“Αρνί, κρέατα, μεζέδες, εδέσματα, κρασιά, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορό μέχρι πρωίας” λέει ο παρουσιαστής και οι παίκτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ όλοι μαζί τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά, ως είθισται τη μέρα του Πάσχα.

Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα σε μια δυνατή αναμέτρηση, ωστόσο, ένας τραυματισμός θα “παγώσει” τους παίκτες: ο Σάκης Κατσούλης θα έχει ένα ατύχημα.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα μάθουμε τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα προστεθεί στη λίστα με τους προηγούμενους. Μέχρι στιγμής έχουμε τους: Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας του Πάσχα (17/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα