Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Ακόμα ένα φαβορί παίρνει τον δρόμο της επιστροφής και αποχαιρετά οριστικά το Survivor All Star, λίγες ώρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Ποιος παίκτης αποχωρεί.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star προκάλεσε σεισμό στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και νέες ρωγμές στη σύνθεση της Κόκκινης ομάδας, ωστόσο οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ.

Το Survivor επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (04/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τους παίκτες περιμένει εκτός από ένα δυνατό αγώνα, διεκδικώντας μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας, και ένα Συμβούλιο του νησιού, όπου ένας από τους τέσσερις υποψήφιους θα αποχωρήσει οριστικά από το reality επιβίωσης.

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο της Τετάρτης (03/05) και από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα του Γιώργου Κόρομι και του Τάκη Καραγκούνια, ενώ μετά την προχθεσινή ψηφοφορία, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Σύμφωνα με τα spoiler που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο παίκτης που αποχωρεί μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Νικόλας Αγόρου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα