Δημήτης Γιαγτζόγλου: Η απίστευτη ιστορία όταν βοσκός στη Νάξο του έκανε bodyshaming

Δημήτης Γιαγτζόγλου: Η απίστευτη ιστορία όταν βοσκός στη Νάξο του έκανε bodyshaming
Δημήτρης Γιαγτζόγλου glomex

Αποδέκτης ενός "προσβλιμέντου", ενός σχολίου δηλαδή που ξεκινά με όλες τις καλές προθέσεις και καταλήγει σε προσβολή αντί για κοπλιμέντο υπήρξε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και περιέγραψε την ιστορία που του συνέβη στο "Στούντιο 4".

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, οι παρουσιαστές του “Δυο στη 1” και μεταξύ άλλων μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη αλλά και τις διαφωνίες τους.

Ωστόσο, μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο και έναν… βοσκό ήταν εκείνη που γέμισε με γέλια το πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, όταν η Νάνσυ Ζαμπέγλου τους ρώτησε αν έχουν γίνει ποτέ αποδέκτες “προσβλιμέντων“, σχολίων δηλαδή που ενώ ξεκινούν θετικά καταλήγουν σε προσβολή.

“Όταν έκανα τα γυρίσματα στον ΣΚΑΙ, είμαστε στη Νάξο και είναι να πάω να προλάβω ένα καΐκι για τα Κουφονήσια. Και χάνομαι… τότε με τη Ράνια Τζίμα στο αυτοκίνητο, και βρίσκω έναν βοσκό. Έχει το κοπάδι του, πλησιάζω τον καρόδρομο του λέω ‘καλημέρα φίλε, πού να πάω;‘, με βλέπει… ‘Σε ξέρω χοντρέ! Σε βλέπω στην τηλεόραση‘. Γέλασα τόσο πολύ εκείνη την ώρα και ήταν τόσο αυθόρμητο. Ο τύπος ήταν με τα πρόβατά του εκεί και έρχεται ένας… εγώ το χάρηκα, δεν το θεωρούσα προσβολή”.

Και η Ζωή Κρονάκη όμως μοιράστηκε αντίστοιχα περιστατικά αναφέροντας πως δέχεται σχόλια για την ηλικία της, όταν τηλεθεατές την πλησιάζουν και της λένε το κλασσικό ότι στην τηλεόραση φαίνεται μεγαλύτερη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα