Βασίλης Μίχας: “Δεν καταλάβαινα τις ‘πιέσεις’ της ζωής, έβραζε το αίμα μου”

Βασίλης Μίχας: “Δεν καταλάβαινα τις ‘πιέσεις’ της ζωής, έβραζε το αίμα μου”
Βασίλης Μίχας glomex

Ο ηθοποιός και μοντέλο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένος στο "Στούντιο 4" της Παρασκευής. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, η εμπειρία στο μόντελινγκ, η καταγωγή από την Αλβανία και η "βίαιη" αλλαγή καριέρας.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/03) ο Βασίλης Μίχας.

Ο νεαρός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στο παρουσιαστικό δίδυμο Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλου για τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, το οποίο αγάπησε λόγω του πατέρα του και του θείου του που ήταν επαγγελματίες και είχαν παίξει αντίστοιχα στη Γ’ Εθνική και στην Εθνική Αλβανίας, το οποίο όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω σοβαρών τραυματισμών.

“Ξεκίνησε ο πρώτος τραυματισμός όταν ήμουν 16, δηλαδή πάρα πολύ μικρός. Είχα το πείσμα και το ήθελα αλλά τα χειρουργεία αυτά παίρνουν περίπου 6 μήνες αποθεραπεία. Και έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει άλλο. Το έχω αποδεχθεί και έχω πάει παρακάτω”, δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε “δεν κατάλαβα τις πιέσεις της ζωής. Ότι εκείνη τη στιγμή μου έδειχνε κάτι ότι ίσως θα πρέπει να κινηθώ κάπου αλλού, μην πιέζεις, μαλάκωσε. Εγώ δεν καταλάβαινα γιατί έβραζε το αίμα μου, ήθελα να παίξω και τελικά η αλλαγή καριέρας και πορείας έγινε με βίαιο τρόπο”.

Με αφορμή την καταγωγή της μητέρας του από την Αλβανία, ο ίδιος πρόσθεσε ότι κάτι που θαυμάζει σε αυτόν τον λαό και που έχει πάρει, είναι η εργατικότητά τους, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία τους και τα πρώτα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισαν όταν έφτασαν στην Ελλάδα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του παραδέχθηκε πως είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό του, όμως εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται υπερήφανος για το γεγονός ότι δεν τα έχει παρατήσει.

“Θα μπορούσα να τα έχω παρατήσει, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν πάντα ευνοικές. Και με την ηθοποιία και με το μόντελινγκ […] Όταν σου έρχεται ένα τσουνάμι και δεν ξέρεις πώς να το ελέγξεις και απλά κοιτάς να επιβιώσεις μέχρι αυτό να ηρεμήσει, υπάρχουν σκέψεις που λες ‘τώρα τι κάνω;’ Γιατί δεν ξέρεις από πού να πιαστείς”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα