ΗΠΑ: Έβαψαν ροζ ένα περιστέρι – Πιθανόν προοριζόταν για gender reveal party

ΗΠΑ: Έβαψαν ροζ ένα περιστέρι – Πιθανόν προοριζόταν για gender reveal party
Περιστέρι (φωτογραφία αρχείου) ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ένα περιστέρι βρέθηκε βαμμένο με ροζ χρώμα σε πάρκο της Νέας Υόρκης. Η τοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής κατήγγειλε ως πιθανότερο σενάριο να χρησιμοποιήθηκε σε πάρτι αποκάλυψης φύλου ενός μωρού.

Περιστέρι που φέρεται να είχε βαφτεί με ροζ χρώμα, για να χρησιμοποιηθεί σε πάρτι αποκάλυψης φύλου ενός μωρού, εντοπίστηκε σε πάρκο του Μανχάταν και μεταφέρθηκε στο Ταμείο για Άγρια Πουλιά.

Όπως μετέδωσε το BBC, η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως “μάλλον κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι”.

“Ως οικόσιτο πτηνό που δεν μπορεί να βρει τροφή στη φύση, να πετάξει καλά ή να ξεφύγει από τα αρπακτικά, αυτό το μικρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες πριν το βάψουν. Ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπος το έσωσε στο πάρκο Μάντισον Σκουέρ και τώρα δέχεται φροντίδα σε ασφαλές περιβάλλον”, επεσήμανε.

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης ερωτώμενοι για ποιο λόγο να βάψει κάποιος ένα περιστέρι, απάντησαν πως “η αποκάλυψη φύλου ενός μωρού είναι πολύ πιθανό σενάριο”.

Σημειώνεται πως τα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού (gender reveal party) είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, όπου ζευγάρια που περιμένουν να αποκτήσουν παιδί διοργανώνουν μια γιορτή για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού τους πριν από την γέννηση.

Συνήθως, κόβουν μια τούρτα ή σκάνε μπαλόνια, όπου το χρώμα του κέικ ή του περιεχομένου του μπαλονιού, ροζ ή γαλάζιο, αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα