Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη – “Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας”

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη – “Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας”
INTIME NEWS

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνεται σήμερα στον ελληνικό λαό να αφήσει πίσω μια δύσκολη τετραετία ανιστοτήτων και να ανοίξει τον δρόμο σε μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (21/05) ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβη στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στα 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, (Χιλιανδαρίου 2-4), στην Κυψέλη.

«Καταρχάς να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους κι ο ελληνικός λαός. Σήμερα ειναι μια μέρα ελπίδας, οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το λαϊκό αίτημα, να αλλάξει πορεία η χώρα. Να αφήσουμε πίσω μας μια τετραετία ανισοτήτων, αισχροκέρδειας, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης των νέων. Να αφήσουμε πίσω μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει ανάγκες των πολλών. Να ανοίξει ο δρόμος για κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση με νέα πρόσωπα, κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού» δήλωσε ο κ. Τσίπρας εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δει τα πρώτα αποτελέσματα από το σπίτι του, με την οικογένειά του, και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

INTIME NEWS

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα