Μπουρδούμης: Μιλά για τη χορεύτρια θεία του, Λουίζα Μελίντα, και τη μετανάστευση στη Βραζιλία

Μπουρδούμης: Μιλά για τη χορεύτρια θεία του, Λουίζα Μελίντα, και τη μετανάστευση στη Βραζιλία
Αλέξανδρος Μπουρδούμης glomex

Μία σπάνια αναφορά στη Λουίζα Μελίντα, τη διάσημη ηθοποιό και χορεύτρια του Ελληνικού Κινηματογράφου έκανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/03) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την οικογένειά του, ενώ προχώρησε σε μία σπάνια αναφορά στη θεία του, Λουίζα Μελίντα, τη διάσημη χορεύτρια και ηθοποιό του Ελληνικού Κινηματογράφου, περιγράφοντας παράλληλα, πώς η οικογένεια του πατέρα του μετανάστευσε στη Βραζιλία.

“Η Λουίζα Μελίντα ήταν αδερφή του πατέρα μου. Η οικογένειά του, οι γονείς του και οι δύο αδερφές του, μετανάστευσε και πήγαν στη Βραζιλία, άλλοι έφευγαν στην Ευρώπη και ο παππούς μου είχε κάτι φίλους εκεί. Δουλειά δεν υπήρχε, δεκαετία του ’50, φτώχεια καταραμένη, έναν μήνα ταξίδι με το καράβι και μετά μετανάστες χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα. Πήγαν στο Σάο Πάολο και μετά ταξίδεψε ο πατέρας μου όντας νέος. Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του πατέρα μου είναι ταινία του Σκορτσέζε”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα