Asia Express: Αποχώρηση – έκπληξη, ένα βήμα πριν τον τελικό

Asia Express: Αποχώρηση – έκπληξη, ένα βήμα πριν τον τελικό
Asia Express star tv

Συναρπαστικός αγώνας στο Asia Express, με ένα race γεμάτο εκπλήξεις. Άναυδοι οι παίκτες την ώρα της αποχώρησης.

Το “Asia Express” επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα κλάματα και οι φωνές από όλους σχεδόν τους παίκτες.

Στο race αποχώρησης συμμετείχαν τέσσερα ζευγάρια. Ένα εξ αυτών, παρερμήνευσε τον χάρτη με τις οδηγίες, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Ο Γιάννης και ο Λευτέρης παρακολουθούσαν σε ρόλο θεατή τη διαδικασία, καθώς ως νικητές της τελευταίας ασυλίας, περνούν απευθείας στην επόμενη φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού.

Asia Express: Μεγάλη έκπληξη με την αποχώρηση

Δυστυχώς, τα μαντάτα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι πήγαν από άλλη πύλη και αυτό το λάθος, στοίχισε τη θέση τους στο Asia Express.

Είναι μια εμπειρία απίστευτη που θα έχει να τη λέει και στα παιδιά του σημείωσε ο tattoo artist, ενώ σε άλλο σημείο εξέφρασε τη χαρά του που τη μοιράστηκε με τη σύζυγό του. Ως προτεραιότητα άλλωστε, είχε βάλει την ασφάλεια της αγαπημένης τους και μετά τη διεκδίκηση οποιουδήποτε επάθλου.

Μετανιώνει για τις στιγμές εκείνες που τους «κατάπινε το παιχνίδι» και ξεχνούσαν τον πραγματικό τους στόχο που ήταν να το χαρούν για όσο κρατησει.

Πριν αναχωρήσουν για Ελλάδα, κρέμασαν τα μενταγιόν τους στον λαιμό του Κωνσταντίνου και του Fipster, λόγω της στενής σχέσης που τους συνδέει, η οποία ξεκίνησε από την Ασία.

Ο γνωστός YouTuber μάλιστα ήταν απαρηγόρητος, δηλώνοντας πως θα προτιμούσε να αποχωρούσε αυτός αντί για τους φίλους του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα