Survivor All Star: Μαρτίκας σε Βασάλο – “Είσαι στο απυρόβλητο και δεν ψηφίζεσαι;” – “Έχω έρθει για το ριάλιτι”

Survivor All Star: Μαρτίκας σε Βασάλο – “Είσαι στο απυρόβλητο και δεν ψηφίζεσαι;” – “Έχω έρθει για το ριάλιτι”
Κωνσταντίνος Βασάλος glomex

Μία ερώτηση του Σπύρου Μαρτίκα γιατί δεν ψηφίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφερε τους παίκτες σε σύγκρουση πριν το αγώνισμα της ασυλίας του Survivor All Star. Η ειρωνική απάντηση που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα.

Γεμάτο ανατροπές αλλά και ένταση επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (21/02) το Survivor All Star όπου Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στη μάχη και αγωνίστηκαν για το τρίτο και πιο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας.

Η συζήτηση για την ψηφοφορία των παικτών και συγκεκριμένα αυτή της Μελίνας Μεταξά που ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της στο χθεσινό Συμβούλιο δεν άργησε να φέρει εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Σπύρο Μαρτίκα να θέτει το ερώτημα γιατί δεν ψηφίζεται ποτέ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

“Κάποιοι Κωνσταντίνε μου που έχουν να φέρουν πόντο στην ομάδα τους πάρα πολλές μέρες, και δεν παίζεις μόνο με τον Σάκη, παίζεις με αρκετούς παίκτες μας, είσαι στο απυρόβλητο και δεν τολμάει η ομάδα σου να σκεφτεί μήπως και εσύ ψηφιστείς; Γιατί και εγώ και ο Κώστας ψηφιζόμαστε”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον παίκτη των Μαχητών να απαντάει με ειρωνική διάθεση πως έχει έρθει για το ριάλιτι και όχι για τα αγωνίσματα.

“Η ομάδα μου με κρατάει μόνο και μόνο για να τους χαροποιώ, δεν έχω έρθει για τα αγωνίσματα. Η ομάδα μου το σέβεται και δεν με ψηφίζει, ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν; Έχω έρθει για το ριάλιτι ξεκάθαρα εγώ. Όταν έρθετε στη μπλε ομάδα ψηφίστε με! Η μπλε ομάδα δεν με ψηφίζει γιατί γουστάρει να είμαι εδώ τι θες τώρα εσύ; Εγώ είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι γι’ αυτό έχω έρθει εδώ“, απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα