Μητσοτάκης: Οργισμένος πολίτης τού τα ‘έψαλλε” για την Παιδεία – “Μας κλέψατε τις σχολές”

Μητσοτάκης: Οργισμένος πολίτης τού τα ‘έψαλλε” για την Παιδεία – “Μας κλέψατε τις σχολές”
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ηλεία (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR / EUROKINISSI

Οργισμένος πολίτης πλησίασε τον πρωθυπουργό για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο Ηλείας και εκείνος του γύρισε την πλάτη.

Στον Πύργο Ηλείας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Κατά την επίσκεψή του στην τοπική αγορά, ο κ. Μητσοτάκης γύρισε την πλάτη του σε πολίτη, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως για το κλείσιμο των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε σχετικό βίντεο, ένας πολίτης, αφού πρώτα πλησίασε και έσφιξε το χέρι του πρωθυπουργού, του είπε, “Κύριε πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε πρωθυπουργέ!”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εμφανή αμηχανία ανταπάντησε “Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο“.

“Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως”, συνέχισε ο πολίτης απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη που ήδη είχε αποχωρήσει από τον χώρο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, άνδρας από το προσωπικό ασφαλείας του πρωθυπουργού κατευθύνθηκε προς τον πολίτη, απαιτώντας να σταματήσει να διαμαρτύρεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα