Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τι αποκάλυψε στην Μαρία Αναστασοπούλου

Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τι αποκάλυψε στην Μαρία Αναστασοπούλου

Το "παρών" στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" έδωσε και πάλι ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε νοσήσει με κορονοϊό. "Έκανα κατάχρηση στα rapid test".

Με κορονοϊό νόσησαν στις αρχές Δεκεμβρίου ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να απουσιάσουν από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, η παρουσίαση της οποίας στη συνέχεια έγινε εξ αποστάσεως.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος επέστρεψε σήμερα, Τρίτη στο πλατό, στο πλευρό της συμπαρουσιάστριάς του που είχε επίσης επιστρέψει, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του:

“Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι. Υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος.

Βγήκα μόνο χθες έξω. Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα. Το βράδυ της ημέρας εκείνης βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να είχα κάνει γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη την έχω ξεχειλώσει” είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αποκάλυψε στη Μαρία Αναστασοπούλου:

“Σου έχω νέα, δεν με κόλλησες εσύ, εγώ σε κόλλησα. Έψαξα να βρω την μέρα μηδέν, την έχω βρει και δεν πρέπει να ευθύνεσαι εσύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα