MasterChef: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef YouTube

Στην πιο άβολη και δύσκολη διαδικασία κλήθηκαν οι ηττημένοι παίκτες της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef. Ποιοι θα "παλέψουν" για την παραμονή τους.

Η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση στο νέο MasterChef είναι γεγονός και οι παίκτες της ηττημένης ομάδας από την πρώτη ομαδική δοκιμασία κλήθηκαν με την αρνητική τους ψήφο να στείλουν τους συμπαίκτες τους στον “τάκο”.

Με την Κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη να παίρνει την “κρυάδα” της πρώτης ήττας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του reality μαγειρικής του STAR, οι παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έθεσε εαυτόν υποψήφιο προς αποχώρηση, όταν στην ανακοίνωση των τελευταίων αλλαγών για το φετινό MasterChef από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας δεν κράτησε αρχικά την ασυλία για εκείνον και όταν κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση μπήκε ο ίδιος στον “τάκο”.

Από την ψηφοφορία προέκυψαν επίσης ο Σταύρος, ο Θοδωρής και ο Έλσον. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα είχαν συγκεντρώσει από 4 αρνητικές ψήφους ο καθένας και έτσι κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους και οι δύο.

Οι τέσσερις παίκτες συμμετείχαν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του ταλαντούχου και καταξιωμένου chef Μίλτου Αρμένη και κλήθηκαν να ετοιμάσουν τρία πιάτα τάπας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα