Κολωνός: Σε συμπληρωματική απολογία η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Σε συμπληρωματική απολογία η μητέρα της 12χρονης
Το σούπερ μάρκετ του Ηλία Μίχου. EUROKINISSI

Συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό δίνει αυτή την ώρα η μητέρα της, μετά από νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η δικαστική λειτουργός.

Ενώπιον της Ανακρίτριας δίνει απαντήσεις, αυτή την ώρα, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κλήθηκε σήμερα, Παρασκευή (10/3) να δώσει συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του παιδιού με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο.

Η 37χρονη, προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Οκτώβριο για μαστροπεία σε βάρος του παιδιού της, κλήθηκε να απολογηθεί συμπληρωματικά μετά από νέα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η δικαστική λειτουργός.

Λίγες ημέρες πριν, απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο θεωρούμενος ως πρωταγωνιστής της φρικιαστικής υπόθεσης, επίσης προσωρινά κρατούμενος, Ηλίας Μίχος ο οποίος φαίνεται πως από την πρώτη απολογία του, έβαλε στο κάδρο της εκμετάλλευσης της 12χρονης, την μητέρα της.

Η ανήλικη ωστόσο σε κάθε κατάθεση της, όπως και στην τελευταία που που έδωσε στις αρχές τον Φεβρουάριο, ισχυρίζεται πως η μητέρα της όχι μόνο δεν εμπλέκεται σε εκπόρνευση αλλά και ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτε για όσα συνέβαιναν με τον Μίχο.

Υπέρ της αθωότητας της μητέρας τους έχουν καταθέσει και τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας τα οποία έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση να συμμετείχε η μητέρα τους σε ενέργειες σε βάρος της 12χρονης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα