Καιρός: Νεφώσεις και αυξημένη θερμοκρασία την Πέμπτη

Καιρός: Νεφώσεις και αυξημένη θερμοκρασία την Πέμπτη
Συννεφιά Eurokinissi

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα και άνεμοι 4 με 5 μποφόρ στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, αλλά με ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού, ανέμων και θερμοκρασιών

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες . Πιθανότητα για ασθενείς βροχές υπάρχει στα ανατολικά ηπειρωτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα το πρωί και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και τις βραδινές ώρες..Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 29/12/1901 Θυελλώδεις άνεμοι στον Σαρωνικό προκαλούν προβλήματα στον Πειραιά.
  • Το 2010 υδροσίφωνας στη Ρόδο.
  • Το 2012 εμφανίστηκε υδροσίφωνας στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και 2 στον Κουντούρα της Δ. Κρήτης.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα