Φωτεινή Βελεσιώτου: “Θα ακύρωνα τον γάμο μου, γιατί είχα αγώνα μπάσκετ ίδια ώρα”

Φωτεινή Βελεσιώτου: “Θα ακύρωνα τον γάμο μου, γιατί είχα αγώνα μπάσκετ ίδια ώρα”
Φωτεινή Βελεσιώτου Glomex

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την ενασχόλησή της με το μπάσκετ και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για αυτό. Η άγνωστη ιστορία για τον γάμο της και το περιστατικό με την Πυροσβεστική σε ηλικία 7 ετών.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία μίλησε για το πώς προέκυψε η μουσική καριέρα στη ζωή της, για τα παιδικά της όνειρα, αλλά και για την μεγάλη της αγάπη που είναι το μπάσκετ.

Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που μου ήρθαν όλα αυτά. Και μάλιστα στη σύνταξη, μετά από 24 χρόνια που ήμουν δασκάλα. Αν κάποιος ζήσει το ένα χιλιοστό από αυτά που ζω θα νιώσει πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ευτυχισμένη, όχι μόνο επειδή τραγουδάω, αλλά για πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου. Και δυστυχισμένη, ταυτόχρονα, για πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου”, είπε αρχικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς ο πατέρας της καθόρισε την επιλογή της να γίνει δασκάλα και όχι γυμνάστρια.Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα, βασικά γυμνάστρια ήθελα, αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου. Ήταν της εκκλησίας. Ήταν το σορτσάκι. Στο μπάσκετ που έκανα μετά, σορτσάκι φορούσα, αλλά δεν τον ρώτησα τότε. Ήμουν μεγάλη. Γενικά το θάρρος το βρήκα αργότερα, στα 18, όταν έφυγα από την Καρδίτσα”.

Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της “ζωηρό”, αναφέροντας ένα παράδειγμα: “Σε ηλικία 7 ετών ανέβηκα στον Πορθμό του Ευρίπου, με είχε χάσει γιαγιά μου, και με κατέβασε η Πυροσβεστική”.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ανέφερε πως στη Θεσσαλονίκη άρχισε να τραγουδά σε ταβέρνες και εκεί έμαθε τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη και το ρεμπέτικο τραγούδι που τόσο αγαπά, ενώ εκεί γνώρισε και τον έρωτα, αφού, όπως είπε: “Μέχρι τα 18 ήμουν ντουβάρι, τα έδερνα τα αγόρια”.

Φωτεινή Βελεσιώτου: Η αγάπη της για το μπάσκετ

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με το μπάσκετ στο παρελθόν, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το άθλημα, η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε:

“Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Ήμουν από τις πρώτες που έπαιξαν μπάσκετ στην Καρδίτσα. Με τα λίγα και τα πολλά κάναμε μια ομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία. Στη Θεσσαλονίκη μετά άρχισα να παίζω κανονικά. Μπήκα σε τρεις ομάδες. Στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό”.

“Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα! Την ίδια ώρα με τον γάμο μου, μού έβαλαν αγώνα! Άλλαξε το πρόγραμμα, κανονικά θα ήταν νωρίτερα. Θα πήγαινα πρώτα στον αγώνα να παίξω και μετά στον γάμο μου. Το σκεφτόμουν, αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου”.

“Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα, μπροστά στον παπά”, κατέληξε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα