Super Kiki από τη φυλακή: “Χτυπιόμουν ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο – Είμαστε με κινητά και χωρίς χειροπέδες”

Super Kiki από τη φυλακή: “Χτυπιόμουν ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο – Είμαστε με κινητά και χωρίς χειροπέδες”
Super Kiki papadakispress

Οι πρώτες δηλώσεις της Super Kiki μέσα από τα κρατητήρια, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της. Φωτογραφίες άνδρα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Instagrammer.

Στη φυλακή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Super Kiki, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μέσα από αναρτήσεις στα social media, η Super Kiki ανέφερε πως η συνέταιρός της δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο της και όταν η ίδια προσπάθησε να την υπερασπιστεί, κινδύνευσε και εκείνη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη αλλά και τη συνέταιρό της, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τον Εισαγγελέα και την ελληνική δικαιοσύνη που προστατεύουν τις γυναίκες.

Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Αντρέας και εμένα και εκείνη, επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη απ’ το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα!

Σήμερα λοιπόν 8 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλ η μικρή, 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και τις απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντάς με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια.

Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι καλέσαμε την αστυνομία να μας βοηθήσει και αντ’ αυτού μας πήραν στο τμήμα για να καταθέσουμε μήνυση για 4η φορά εναντίον του. Και εκείνος είπε ψέμματα ότι εμείς βάλαμε να τον δείρουν και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ό, τι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω!

Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή. Τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε [….] Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι από την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;“.

Super Kiki: Οι νέες δηλώσεις μέσα από τα κρατητήρια

“Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους 3 μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος“, ανέφερε.

“Με πήρε 8 το πρωί και φώναζε βοήθεια, με πήρε η μικρή. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν, έρχεται η αστυνομία, μας φέρνει στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά εμείς το στήσαμε αυτό. Σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας “όλοι μαζί κρατείστε”. Δεν πα’ να χτυπιέμαι εγώ και να λέω “παιδιά, είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Έχε χάρη είμαστε σε καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά και χωρίς χειροπέδες. Δεν έχει λήξει, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο”.

Φωτογραφίες άνδρα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Super Kiki

Φωτογραφίες ενός ατόμου που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Super Kiki προβλήθηκαν στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης. Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 40χρονου, δήλωσε στην εκπομπή τα εξής:

“Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί, ο οποίος ήταν συνοδεία της Super Kiki και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά.

Τον έχει υποδείξει στις αρχές, τον έχει αναγνωρίσει και είναι ο άνθρωπος του εδόθη το ραντεβού από την Super Kiki και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα