Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έλλειψη επαφής με τον Μαρίνο και το delete στον Ρήγα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έλλειψη επαφής με τον Μαρίνο και το delete στον Ρήγα
Κατιάνα Μπαλανίκα glomex

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της αποκάλυψε η Κατιάνα Μπαλανίκα η οποία εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/03) στο "Έλεος!" του MEGA.

Αποκαλυπτική και με αφοπλιστική ειλικρίνεια εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή του MEGA, “Έλεος!”.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή, τις στιγμές που έζησε κοντά στον Γιώργο Μαρίνο, την κατάθλιψη και το delete που έκανε στον Αλέξανδρο Ρήγα.

Μιλώντας για τις παλιές εποχές, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή της το show αλλά και πώς μαθήτευσε δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος “πάλευε ώρες ολόκληρες και ξενυχτούσε” για να βγάλει από μέσα της τη θυλική της πλευρά, λέγοντάς της να μην τραγουδάει σαν “φαντάρος”, λόγω της μπάσας φωνής που είχε.

“Περνάγαμε πολύ ωραία στις σκηνές στην Πλάκα, είχε ωραία ατμόσφαιρα και μια άλλη ποιότητα γιατί ήταν τότε και ο Γιώργος Μαρίνος. Εκεί ξεκίνησε το showwoman-ιλίκι, με χίλια ζόρια με έβγαλε ο Γιώργος, γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή, ‘ο δρόμος είχε την δική του ιστορία’ και ο Γιώργος άρχισε να με βοηθάει γιατί το πρώτο που ήθελε να πω ήταν η ‘Μαύρη Ford’ και μου έλεγε ‘όχι σαν φαντάρος, ξέχασέ το’. Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό γιατί δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα”, ανέφερε η ηθοποιός.

Ούσα ένα από τα sex symbols της εποχής, αν και η ίδια όπως είπε, δεν θεωρούσε τον εαυτό της όμορφη, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του “Έλεος!” ένα απίστευτο περιστατικό, όταν ο Γιώργος Μαρίνος έδειρε έναν πελάτη της έβαλε ένα λουλούδι στο φόρεμά της!

Μάλιστα η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως πια δεν έχει επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο, κάτι που όπως είπε, δεν την πονάει καθώς “όταν κάποιος αποφασίζει κάτι, πρέπει να το σεβαστούμε”.

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε και για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, περιγράφοντας ένα άγνωστο περιστατικό, όταν ενώ η Κατιάνα Μπαλανίκα πάλευε με την κατάθλιψη και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εκείνη παράτησε τις πρόβες και την επισκέφθηκε στο σπίτι της, όπου η μητέρα της την είδε αγκαλιά στο κρεβάτι με τη Ελληνίδα σταρ και “νόμιζε πως βλέπει οράματα”.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, στον οποίο όπως είχε χαρακτηριστικά, έκανε delete. “Θέλω τον ουσιαστικό σεβασμό“, ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα, τονίζοντας πως όταν “διαγράφει” έναν άνθρωπο από τη ζωή της δεν υπάρχει πισογύρισμα, ενώ η απόφασή της δεν αλλάζει ακόμα και αν το συγκεκριμένο πρόσωπο της ζητήσει συγγνώμη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα