Αντιπεριφερειάρχης για σεισμό: “Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα”

Αντιπεριφερειάρχης για σεισμό: “Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα”
istock

Κανένα πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από τον ισχυρό σεισμό των 4,9 Ρίχτερ, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας.

Ισχυρή ήταν η σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ που έγινε στις 14:24 με επίκεντρο τα Ψαχνά Ευβοίας, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε ολόκληρη την περιοχή ωστόσο όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κελαϊδίτης δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Ήταν μία πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση. Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα. Μίλησα και με κατοίκους στο χωρίο Πισσώνας που είναι κοντά στο επίκεντρο αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας έχουν αρχίσει περιπολίες ενώ οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται».

Νωρίτερα, ο σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γεράσιμος Χουλιάρας, δήλωσε στο NEWS 24/7 ότι ο σεισμός “δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό στην Κάρυστο”.

“Ο σεισμός είναι μεγέθους 4,9 βαθμών Ρίχτερ. Σημειώθηκε σε βάθος 13,2 χιλιομέτρων, 5 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας. Ακολούθησε μια μικρότερη δόνηση 2,6 βαθμών Ρίχτερ. Ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό στην Κάρυστο, που σημειώθηκε στις 29 Νοεμβρίου. Είναι άλλα επίκεντρα, άλλη περιοχή“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα