Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή
Βροχόπτωση στην Αθήνα EUROKINISSI / ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ

Τοπική συννεφιά με βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές, στα δυτικά και τα νότια με σποραδικές καταιγίδες
  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και θα φθάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα με μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και μέχρι το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 12/3/1953 είχαμε χιονοπτώσεις στα πεδινά βόρειας και κεντρικής χώρας, χιονόνερο στην Αττική. — Το 1965 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. — Το 2013 παρατηρήθηκαν υδροσίφωνες σε Πάτρα και Φισκάρδο. — Το 2016 εκδηλώθηκε χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα