Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (17/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, ο Σπύρος Μαρτίκας δηλώνει απογοητευμένος από την υποκρισία γύρω του, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης πιθανολογεί πως τα τρία άτομα που ψήφισαν τον φαρμακοποιό είναι οι: Ευρυδίκη, Σταυρούλα, Ελένη.

Οι παίκτες θα παίξουν έναν συναρπαστικό αγώνα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας θα ξεσπάσει για τις ψήφους του, λέγοντας, απευθυνόμενος (μάλλον) στη Σταυρούλα Χρυσαειδή: “Τελευταία στιγμή στην κάλπη άλλαξε την συμφωνία μας και με πρόδωσε. Νιώθω απίστευτη υποκρισία να λέμε ότι ψηφίζουμε αγωνιστικά”.

“Μου φαίνεται λίγο αστείο, δεν ξέρω πώς έκατσε και το σκέφτηκε όλο αυτό. Ο καθένας ψηφίζει για τον δικό του λόγο” ακούγεται να του απαντά η παίκτρια.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη” ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Προς το παρον, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι εξής τρεις Κόκκινοι: Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα.

Η Μπλε ομάδα λοιπόν ορίζει τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για τη δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (17/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα