Monica Bellucci: Δημοσίευμα της Paris Match αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Tim Burton

Monica Bellucci: Δημοσίευμα της Paris Match αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Tim Burton
Monica Bellucci ap

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match κυκλοφορεί την Πέμπτη με πρωτοσέλιδη φωτογραφία της Monica Bellucci να περπατά πλάι στον Tim Burton. Τι αναφέρει για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Τη σχέση της Monica Bellucci με τον Tim Burton αποκαλύπτει το περιοδικό Paris Match, το οποίο κυκλοφορεί την Πέμπτη (23/02) με εκτενές αφιέρωμα στο ειδύλλιό της αγαπημένης ηθοποιού και του γνωστού σκηνοθέτη.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού περιλαμβάνει αποκλειστική φωτογραφία με τους δύο τους αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού και τον τίτλο «Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον έχουν σχέση: μια ιστορία που γεννήθηκε στην Λυών».

Αυτός είναι και ο τίτλος άρθρου στην ιστοσελίδα του περιοδικού Paris Match, το οποίο αποκαλύπτει το ειδύλλιο της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το Paris Match, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Οκτώβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε βραβείο από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα