Ελίνα Παπίλα: Το πτυχίο στα 40 και η επίθεση που δέχτηκε για την εκπομπή – “Δεν μου έδωσαν χρόνο”

Ελίνα Παπίλα: Το πτυχίο στα 40 και η επίθεση που δέχτηκε για την εκπομπή – “Δεν μου έδωσαν χρόνο”
Ελίνα Παπίλα Glomex

Η Ελίνα Παπίλα σχολίασε την έντονη κριτική που δέχτηκε για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 "Είμαστε Μαζί", αναφέροντας όσα την ενόχλησαν. Το δοκιμαστικό που έκανε με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/04) η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Ελίνα Παπίλα, η οποία μίλησε για τη “μεταγραφή” της στον ΑΝΤ1 και για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Είμαστε Μαζί”.

Σχολιάζοντας τη “σκληρή επίθεση” που δέχτηκε και όσους βιάστηκαν να την κρίνουν, η παρουσιάστρια είπε:

“Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα Πανελλήνιες στα 35 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν “τώρα βρήκες;”. Δεν θα τα είχα κάνει, εάν επηρεαζόμουν.
Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας
. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. όπως πιστεύει ότι πρέπει να την κάνει. Κι εγώ θα κάνω τη δική μου. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο έχω πάρα πολλά. Δουλεύω από πολύ μικρή. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω”.

Συνεχίζοντας, η Ελίνα Παπίλα πρόσθεσε: “Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή, αλλά το project παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει, σε άλλα όχι. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Απ’ τη στιγμή που έχω αναλάβει την εκπομπή, είμαστε ένα. Σκεφτόμουν πως και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική”.

Αυτό που ίσως με στεναχώρησε λίγο παραπάνω στην κριτική που δέχτηκα είναι ότι δεν μου έδωσαν λίγο χρόνο. Δηλαδή από το πρώτο δευτερόλεπτο, από την πρώτη μέρα, μπορεί να υπήρχαν θέματα που έπρεπε να βελτιωθούν, αλλά μην είστε τόσο αυστηροί”, συμπλήρωσε.

Η ίδια δήλωσε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της, το κανάλι και τους συνεργάτες της, δηλώνοντας: “Μάλλον είμαι ρομαντική. Δεν σκέφτηκα ότι μπαίνω στο τέλος της σεζόν κλπ. Όταν γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους, σκέφτηκα ότι θέλω να συνεργαστώ μαζί του”.

Τέλος, η Ελίνα Παπίλα μίλησε για την πρόταση που της έγινε να κάνει ένα project με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο είχε να κάνει με την αυτοβελτίωση: “Έκανα ένα δοκιμαστικό με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, έτσι όπως ήταν στημένη η εκπομπή, εγώ κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω με το concept αυτής της εκπομπής και δεν δέχτηκα την πρόταση”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα