Καιρός: Λίγες νεφώσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά – Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας

Καιρός: Λίγες νεφώσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά – Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας
Συννεφιά eurokinissi

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή υποχώρηση. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις και τοπικά φαινόενα στα νοτιοανατολικά
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα είναι καλή για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά μόνο στα νοτιοανατολικά τα 5 με 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Ασθενείς βροχές πιθανόν να σημειωθούν στις Σποράδες και από το απόγευμα στην Εύβοια και ανατολική Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία και θα φτάσει σε αυτές τις περιοχές έως τους 14 με 16 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου

ΠΕΜΠΤΗ 29-12-2022

Στα δυτικά, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-12-2022

Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31-12-2022

Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου .

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της ημέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα