Super League: Μετάθεση της 9ης αγωνιστικής των playoffs λόγω 29 κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό

Super League: Μετάθεση της 9ης αγωνιστικής των playoffs λόγω 29 κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό
Η μπάλα της Super League Eurokinissi Sports

Η Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των playoffs την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:00.

Μία μέρα μετά από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκαν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League που είχαν αναβληθεί μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου, η Super League ανακοίνωσε πως οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των playoffs θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναβολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που είχε αποφασιστεί για το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στις 12:00.

Θυμίζουμε πως το αίτημα της αναβολής κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό, διότι παρουσιάστηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού, όπως αναφέρει το SPORT24.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των playoffs:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Άρης – ΑΕΚ

Βόλος – ΠΑΟΚ

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα