Καιρός: Λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά την Παρασκευή

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά την Παρασκευή
Νεφώσεις στην Αθήνα EUROKINISSI

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με ομίχλες το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 4 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ στα πελάγη.

Η προοπτική υετού, ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα στα Δωδεκάνησα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα πελάγη νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ.


Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα το πρωί και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Ηθερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές καιτις βραδινές ώρες..Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 30/12/2014 εκδηλώθηκαν πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις στην Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του Αν. Αιγαίου. Το χιόνι στο Τρίκερι Μαγνησίας και τα Βίλια Αττικής έφτασε το 1 μέτρο. Στον Βόλο το ύψος του χιονιού έφτασε τα 50εκ και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα