Kylie Jenner: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπό της – Δείτε το πριν και το μετά

Kylie Jenner: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπό της – Δείτε το πριν και το μετά
Η Kylie Jenner Instagram

Η Kylie Jenner δήλωσε σε συνέντευξη πως είναι "λανθασμένη αντίληψη" ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Η 25χρονη επιχειρηματίας, που ανήκει στην οικογένεια των Kardashians, Kylie Jenner, θέλησε να απαντήσε σε όλους αυτούς που την κατηγορούν πως έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα έδωσε μια συνέντευξη στο «Homme Girls» και δήλωσε πως είναι “λανθασμένη αντίληψη” ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

“Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου και ότι είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Πραγματικά δεν ισχύει”, είπε η ίδια.

Στην συνέχεια τόνισε πως πάντα ήθελε να έχει γεμάτα, ζουμερά χείλη και γι’ αυτό έβαλε filler χειλιών. “Πάντα ήμουν εκείνο το άτομο στο δωμάτιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ακόμα και ως παιδί. Έβαλα ένα filler χειλιών και ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν το μετανιώνω, αλλά και χωρίς αυτό, πάντα πίστευα ότι ήμουν χαριτωμένη“, τόνισε η ίδια.

Η 25χρονη επιχειρηματίας εξήγησε ακόμη πως το 2018 είχε σταματήσει για ένα διάστημα να κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό της, όμως ένα χρόνο αργότερα έβαλε ξανά filler.

Η μεταμόρφωση της Kylie Jenner μέσα στα χρόνια – Το πριν και το μετά

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα