ΗΠΑ: Φιλοτραμπικό σάιτ διέρρευσε 9.000 προσωπικές φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

ΗΠΑ: Φιλοτραμπικό σάιτ διέρρευσε 9.000 προσωπικές φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν
Χάντερ Μπάιντεν AP Photo/Patrick Semansky

Χιλιάδες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του γιου του αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Διέρρευσαν από τον κλεμμένο φορητό υπολογιστή του.

Σχεδόν 9.000 φωτογραφίες από τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν δημοσίευσε στο διαδίκτυο η ακροδεξιά και φιλοτραμπική ΜΚΟ Marco Polo.

Οι 8.864 φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com περιλαμβάνουν εκατοντάδες εικόνες του γιου του αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ, καθώς επίσης και οικογενειακές φωτογραφίες και καθημερινά στιγμιότυπα.

Οι φωτογραφίες αυτές, σύμφωνα με τη Daily Mail περιλαμβάνουν 7.032 που υπήρχαν στην εφαρμογή iPhoto του MacBook Pro του Χάντερ, 1.832 από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iPhone XS, 428 “ζωντανές φωτογραφίες” (σύντομα βίντεο που τραβήχτηκαν σε ένα iPhone), 674 εικόνες που εστάλησαν σε μηνύματα κειμένου, 579 στιγμιότυπα οθόνης, 40 που εστάλησαν μέσω WhatsApp και 111 άλλες.

Οι εικόνες χρονολογούνται μεταξύ 2008 και 2019. Ορισμένες έχουν επισυναπτόμενες γεωγραφικές συντεταγμένες, που δείχνουν ότι ο Hunter τράβηξε φωτογραφίες στη Χαβάη, στο Κάμπο Σαν Λούκας, στο Κόσοβο, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στη δυτική Κίνα, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Βελιγράδι και σε όλες τις ΗΠΑ.

Όλες οι φωτογραφίες που είδε η DailyMail.com ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα