Τουρκία: Το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ ανατράπηκε – Σε σοβαρή κατάσταση δύο παίκτες

Τουρκία: Το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ ανατράπηκε – Σε σοβαρή κατάσταση δύο παίκτες
PRINT SCREEN

Η Αλάνια Κέστελσπορ είχε ένα τροχαίο ατύχημα κατά την επιστροφή από τον αγώνα με την Όσπορ, καθώς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή ανατράπηκε. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 14 εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η Αλάνια Κέστελσπορ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας του τουρκικού ποδοσφαίρου) μετά τη νίκη επί της Όφσπορ είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Καθώς η ομάδα επέστρεφε, στις 04:20 τοπική ώρα, όπως μεταφέρουν τα τουρκικά Μέσα, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή ανατράπηκε.

Από τους 14 τραυματίες, οι δύο εξ αυτών ήταν σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως γράφει το SPORT24, ο πρόεδρος του συλλόγου, Λεβέντ Ουγούρ, δήλωσε ότι το λεωφορείο ανατράπηκε και “σύρθηκε στο έδαφος για 100 μέτρα”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου πρόσθεσε: “Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital.

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάντας Σέρτζεντ, δήλωσε: “Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα