Survivor Spoiler: Το ανατρεπτικό σχέδιο της παραγωγής μετά την Ένωση

Survivor Spoiler: Το ανατρεπτικό σχέδιο της παραγωγής μετά την Ένωση
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Η πολυπόθητη ένωση των δύο ομάδων του Survivor All Star πλησιάζει, ωστόσο, η παραγωγή εξετάζει σοβαρά ένα ενδεχόμενο που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Με τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (19/04) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η ομάδα που θα επικρατήσει θα κερδίσει ένα μεγάλο έπαθλό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, γι’ αυτό και όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους σε αυτή την συναρπαστική και γεμάτη πάθος αναμέτρηση που τους περιμένει.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/04), θα μάθουμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor και που, δυστυχώς, δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το πάρτι της Ένωσης, το οποίο είναι ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε και είναι οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το πάρτι της Ένωσης θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (23/04) και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μου” και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, η παραγωγή εξετάζει ένα πρωτότυπο σχέδιο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της παραγωγής σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν δύο καλύβες σε μια παραλία, αλλά μία.

Οι δύο ομάδες δηλαδή μετά την Ένωση δεν θα μένουν σε ξεχωριστές καλύβες, αλλά στην ίδια, κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί σε κανένα Survivor.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή (21/04), όπως είπε ο δημοσιογράφος, ενώ με αυτή την αλλαγή δημιουργείται ένα καινούργιο ριάλιτι στο παιχνίδι.

Survivor Sll Star: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα