ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: “Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε;”

ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: “Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε;”
Η Σοφία Νικολάου ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Νέα ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Σοφία Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις για ζημία 2 εκ. ευρώ στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις.

Επιμένει το “πρεσάρισμα” στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου και τις αποκαλύψεις για ζημιά 2 εκ. ευρώ στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε νέα του ανακοίνωση, επικαλείται την ίδια τη βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία “πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη”, ρωτώντας τον πρωθυπουργό “αν θα τολμήσει να το σηκώσει” ή αν “θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια” του κόμματος.

Αναλυτικά:

“Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες.

Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα