Γη της Ελιάς Spoiler: Μεγάλη σύγκρουση στο χωριό – Απόψε όλα ανατρέπονται

Γη της Ελιάς Spoiler: Μεγάλη σύγκρουση στο χωριό – Απόψε όλα ανατρέπονται
Γη της Ελιάς mega tv

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Μυστικά και ψέματα προκαλούν αναστάτωση στους ήρωες της Μάνης. Ερωτικές παγίδες, σχέσεις που φτάνουν σε τέλμα αλλά και έρωτες που προσπαθούν να αναζωπυρωθούν έρχονται στο αποψινό επεισόδιο.

Γη της Ελιάς – Όσα θα δούμε την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες.

Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό.

Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Γη της Ελιάς – Δείτε το trailer της Παρασκευής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα