Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη – Το “καρφί” για τις ηλικίες

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη – Το “καρφί” για τις ηλικίες
Ειρήνη Παπαδοπούλου Instagram / @eirini_papadopoulou

Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τον χωρισμό της από τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή, με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram. Η απάντησή της στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους.

Την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση, αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έκανε μέσω social media η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία διατηρούσε σχέση επί 4 χρόνια με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή, ανήρτησε ένα μακροσκελές μήνυμα στα stories της στο Instagram, δηλώνοντας ότι ο χωρισμός τους είναι ένα λεπτό ζήτημα, ενώ αποκαλεί τον πρώην αγαπημένο της κ.Πασχαλάκη”.

Παράλληλα, σχολίασε τη διαφορά ηλικίας τους, η οποία συζητήθηκε πολύ σε τηλεοπτικές εκπομπές πρόσφατα (με αιχμές ότι αυτός ήταν ο λόγος χωρισμού τους), απαντώντας κατηγορηματικά πως “καμιά ηλικιακή ομάδα δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία”.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Instagram

“Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα